Polityka prywatności

Polityka prywatności firmy Oliwia Godlewska Wizaż opisuje sposoby i zasady przetwarzania Twoich danych osobowych w naszym serwisie internetowym

INFORMACJE OGÓLNE

Zgodnie z art. 25 ust. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych informujemy, że Państwa dane osobowe pobierane są przez firmę Oliwia Godlewska Wizaż z siedzibą w Toruniu przy ulicy Koniuchy 11a/18, która jest jednocześnie Administratorem Danych Osobowych. Zakres gromadzonych przez Administratora danych, otrzymywanych ze strony internetowej, ogranicza się do informacji zawartych w przesłanym formularzu i przetwarzania w celu zrealizowania zamówienia oraz wystawienia rachunku .

Inspektorem Danych Osobowych wyznaczonym przez Administratora Danych Osobowych jest Oliwia Godlewska email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Dane osobowe pozyskujemy poprzez:

  • Dobrowolne wprowadzenie przez klienta do formularza zamówienia
  • Zapisywanie na tzw. Ciasteczek na komputerze użytkownika

FORMULARZE

  • Użytkownik podaje dobrowolnie swoje dane osobowe w zakresie niezbędnym do zadania pytania
  • Serwis wysyła automatycznie na adres podany w formularzu informację zwrotną w celu potwierdzenia złożenia zamówienia przez użytkownika
  • Serwis może gromadzić informacje o adresie IP użytkownika oraz czasie, w którym odwiedził portal.

PRZEKAZYWANIE DANYCH

  • Serwis nie przewiduje przekazywania danych osobowych zawartych w formularzu podmiotom trzecim.
  • Administrator Danych Osobowych może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z przepisów obowiązującego prawa.

PLIKI COOKIES

  • SerStrona www.oliwiagodlewska.pl korzysta z plików Cookies (tzw. Ciasteczka).
  • Ciasteczka to niewielkie pliki tekstowe stanowiące dane informatyczne (adres strony, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer).
  • Pliki te służą do tworzenia statystyk odwiedzin, które pokazują, w jaki sposób użytkownicy korzystają z serwisu, co umożliwia ulepszenie jego struktury i zawartości.
  • Dopasowują materiały reklamowe emitowane przez sieci Google.
  • Informacje o użytkowniku gromadzone przez sieć reklamową Google możesz przeglądać i edytować przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/
  • Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików Cookiem. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Google Analitics

  • Informacje o zachowaniu użytkownika po stronie serwera gromadzone są wyłącznie w celu prowadzenia statystyk odwiedzin oraz sprawdzania efektów kampanii reklamowych kontroli zaangażowania i zapewnienia najwyższej jakości usług .

PRAWO DO ZOSTANIA ZAPOMIANYM

  • Zgodnie z art. 25 ust. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych każdy klient firmy Oliwia Godlewska Wizaż ma prawo do usunięcia z naszych zasobów swoich danych osobowych. W tym celu należy wystosować odpowiednie pismo do Administratora Bezpieczeństwa Informacji (Oliwia Godlewska, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.) lub zrezygnować z subskrypcji newslettera.

Pobierz EKSTREMALNY PORADNIK:
ŚLUB JAK Z BAJKI W 7 KROKACH

wsrodKsiazek

Regulamin
Informacja:
Jeżeli wpisujesz do newslettera lub formularza kontaktowego swoje imię i adres email to znaczy, że wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych wyłącznie w celu przesyłania materiałów promocyjnych oraz kuponów rabatowych przez Oliwię Godlewską z siedzibą w Toruniu ul. Koniuchy 11a/18.
Dane zbierane są w sposób zminimalizowany (art. 5 punkt 1 lit. c)
Administrator gwarantuje zgodnie z art. 5 punkt 1 lit. d, że dołożył wszelkich starań aby zapewnić maksymalne bezpieczeństwo danych osobowych korzystając z najnowocześniejszych narzędzi gwarantujących bezpieczeństwo w sieci. Masz prawo cofnąć zgodę na przesyłanie informacji marketingowych na podstawie art.7 punkt 3. Wystarczy klinąć rezygnacje z Newslettera pod otrzymaną wiadomością
W każdej chwili masz prawo i możliwość usunięcia swoich danych z zasobów Administratora Danych Osobowych (atr. 17 punkt 1 lit b). Wystarczy klinąć rezygnacje z Newslettera pod otrzymaną wiadomością lub wyrazić taką potrzebę w emailu do Administratora Danych Osobowych
Kontakt dotyczący zmian oliviag@poczta.fm